Ужасно престъпление се е случило в плевенското село Лазарово. 22-годишна жена

...
Ужасно престъпление се е случило в плевенското село Лазарово. 22-годишна жена
Коментари Харесай

Дядо, убил собственото си дете, издаде дъщеря си заради убийството на внучето му

Ужасно закононарушение се е случило в плевенското село Лазарово. 22-годишна жена е арестувана за убийството на личната й дъщеричка, която е била едвам на годинка. Сигналът в полицията и обществените служби е подаден от дядото на детето.

" Сигналът за изчезналото дете е подаден на 23 ноември от дядото. Детето е оповестено за търсене на 23 декември ", сподели шефът на ОДМВР-Плевен ст.ком. Веселин Вътов.

Тялото на момиченцето е намерено едвам през вчерашния ден. По информация на Bulgaria ON AIR то е открито заровено единствено на метри от вкъщи си.

" Става дума за момиченце, което е на по-малко от 2 години. За причинител се сочи неговата майка ", разяснява зам.-окръжният прокурор Николай Пачевски.

Именно 22-годишната Маринела води полицията към тялото на детето си. Открити са единствено остатъци, а първичният оглед сочи, че момиченцето е убито на 22 октомври - месец, преди да бъде оповестено за търсене.
 
" Има разнообразни версии, които се ревизират. Общото е, че майката е направила закононарушението. Отношенията в фамилията не са давали съображение на полицията и властта да се съмняват в заплахата за това дете ", добави Пачевски.

Според полицията детето е било добре гледано. Живяло е с майка си и дядо си, който е престъпно проявен. От полицията обаче нямат данни той да е бил съизвършител или да е знаел за жестокото действие на щерка си. А съседи споделят, че това не е първият сходен случай в фамилията.

Преди години дядото е направил ликвидиране на лично дете, което е било на възрастта на неговото внуче.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР